Werkers

Wim de Groot

Mijn naam is Wim de Groot. Ik ben sinds begin 2016 verbonden aan de Waterpleinkerk.

Ik probeer het oude evangelie eigentijds te verwoorden en vorm te geven, zodat we met elkaar gemotiveerd raken en blijven om de stad Rotterdam te dienen.

Dat doe ik door voor te gaan in de diensten, gesprekken te hebben met allerlei mensen en ook persoonlijk dienstbaar te zijn aan de mensen die op mijn weg komen, bijvoorbeeld door vrijwilliger te zijn in de Pauluskerk.

Mijn droom is dat de Waterpleinkerk steeds meer een open kerk mag zijn, die een functie vervult in de stad. Vanuit het gebouw aan de Simonstraat, maar ook vanuit de kringen en individuele leden.

Arte Havenaar

Sinds maart 2019 werk ik in Rotterdam als kartrekker van een community vol jonge zoekers. We zijn samen op zoek naar nieuwe manieren van geloven, daarbij bewandelen we oude en nieuwe wegen. Ik vergelijk het leven graag met een pelgrimsreis. Juist op zo’n reis heb je mensen nodig en ben je afhankelijk van elkaar. Ik wil mij graag inzetten voor het faciliteren van herbergen en reisgezelschappen onderweg. Van mij kun je een luisterend oor, een gezonde dosis optimisme en beetje durf verwachten. Mijn motto: Ik probeer te bezinnen met onbevangen oog en zuiver hart. Zin in een goed gesprek? Of heb je een vraag? Ik ontmoet je graag.

0640960768