Informatie verhuur Waterpleinkerk

De Waterpleinkerk is gevestigd aan de Simonstraat 8-10 in het centrum van Rotterdam. Het kerkgebouw dateert van 1953 en over de geschiedenis is meer te lezen onder ‘Over Ons – Geschiedenis’ op deze website. De Waterpleinkerk bestaat uit meerdere ruimtes, waarbij de grote kerkzaal en de kleine koffiezaal verhuurd worden. Bij het huren van de grote zaal is de kleine zaal inbegrepen, maar het is ook mogelijk om alleen de kleine zaal te huren.

Koffieruimte (kleine zaal)
De koffiezaal kan gebruikt worden voor groepen van 10 – 30 personen. Er is een keuken aanwezig met voorzieningen voor het zetten van koffie / thee. Daarnaast zijn er tafels, stoelen en banken aanwezig voor het houden van vergaderingen, recepties of andere bijeenkomsten.

Kerkzaal (grote zaal)
De kerkzaal is uitgerust met een groot podium en daaromheen circa 350 zitplaatsen. Er zijn uitstekende voorzieningen voor audio, video en licht. Beeld en geluid opnemen, weergeven of live streamen: alles is mogelijk. De Waterpleinkerk is een ideale locatie voor de videoclip van uw band, het concert van uw koor, uw volgende webinar of multimedia live stream event.

Een indicatie van de prijzen voor huur van de zalen en de apparatuur vindt u hieronder. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De definitieve prijzen ontvangt u door het aanvragen van een offerte. Voor meer informatie over de verhuur, gedetailleerde beschrijving van de ruimtes, de aanwezige apparatuur en uw offerteaanvraag stuurt u een e-mail naar  kerkbeheercentrum@gmail.com.

Wil je eerst meer informatie over de tarieven? Dat kun je hier vinden.