Over de Waterpleinkerk

Samen willen wij Christus volgen.

Dat doen wij door te vertrouwen op Zijn liefde voor ons en te willen worden zoals Hij: vol geduld, wijsheid, vrede en vooral: liefde! We vieren onze verbondenheid met Hem en met elkaar op zondag in kerkdiensten en we leren Jezus na te volgen in onze omgang met elkaar, bijvoorbeeld in de kringen, en onze dienst aan de stad.

Wil je meer weten over de kerkdiensten of de activiteiten, blader dan door onze site of neem contact met ons op.

Uitnodiging!

Je bent van harte uitgenodigd om bij ons een kerkdienst mee te maken. Na iedere ochtenddienst is er gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee en verder na te praten over de dienst of gezellig met elkaar kennis te maken.

Kerk van kringen

God vraagt van ons dat wij van elkaar houden en voor elkaar zorgen; eenzaamheid en nood mogen niet voorkomen. In onze gemeente zijn daarom kringen essentieel. In deze kleinere verbanden willen wij groeien in onze toewijding aan God en in onze betrokkenheid op elkaar en het navolgen van Jezus in de straat en in de stad. Daarom is er in deze kringen plaats voor bijbelstudie, lofprijzing en gebed. Ook willen wij door middel van deze kringen nieuw-gelovigen een plaats geven binnen onze gemeente.